Tack för din neddladning! - LinkedKurs

VIKTIGT: 11 Steg till din perfekta LinkedIn Profil är påväg till eposten du uppgav! (Det kan ta en stund innan leverans).

FÖRSÖK INTE att implementera checklistan innan du läst igenom denna sidan noga.

HUR DU MED 4 ENKLA STEG KAN UTNYTTJA LINKEDIN SÅ ATT DU KAN SÄKRA DIN KARRIÄR OCH ÄNTLIGEN SLIPPA JAGA NYA KUNDER OCH MÖJLIGHETER

*GRATIS LIVE*

  WEBINARIE

Med Christoffer Bertilsson

VD LinkedKurs

Lär dig EXAKT hur du effektivt kan använda LinkedIn för att nå dina professionella mål...

Maj

24

Det händer Onsdag
24 Maj klockan...

klockan 19:00 

Tid kvar:

26
Dagar
10
Timmar
18
Minuter
49
Sekunder

Vad Du Kommer Lära Dig på Webinariet:

  1. Lär dig EXAKT vad du behöver för att få kontroll vem du ska nå ut till och hur du ska kommunicera på LinkedIn..
  2. Vi kommer gå igenom steg för steg vad du behöver ha på din personliga profil så att du kan attrahera de riktiga affärsmöjligheterna på LinkedIn!
  3. Hemligheten bakom LinkedIn’s avancerade sökfunktioner och hur vi faktiskt ska använda detta för att hitta fram till de personerna som kommer ta ditt digitala nätverk till nästa nivå..
  4. Varför nästan alla gör fel när de skapar kontakt med kvalitativa personer på LinkedIn och vad du måste göra för att knyta till dig de riktiga personerna så att du öppnar upp relationer professionellt på LinkedIn och skapar ”win - win” situationer.

* Viktig Information: på grund av begränsat antal med platser på detta webinariet

så är det rekommenderat att du Reserverar din plats nu och loggar in tidigt på webinariet så att du säkert får ta del av det.

Möt din instruktör...Christoffer Bertilsson är grundare och VD bakom LinkedKurs och han har lång erfarenhet med att hjälpa professionella att utnyttja digitala plattformar bättre och bli mer relevanta för denna nya "digitala tidsåldern", och en av de bästa plattformarna för professionella är LinkedIn idag, här har han hjälpt 100-tals professionella med att bemästra LinkedIn för att utveckla sin karriär, få ett större business-nätverk och skapa flera affärsmöjligheter.