Salespage - LinkedKurs

OBS!! Alla Konsulenter, B2B Säljare, Artbetssökande eller Företagsledare läs detta..

"Det STÖRSTA PROBLEMET Professionella möter på LinkedIn Idag och vad DU kan göra åt det..."

Det STÖRSTA Problemet Professionella har på LinkedIn är att det inte förstår hur de ska utnyttja plattformen.. Är du trött på detta?

 • Du har en LinkedIn profil och får helt OK resultat men förstår inte hur du kan ta det till nästa nivå...
 • Du förstår inte hur du ska formulera dig eller kommunicera på plattformen för att skapa flera kvalitativa affärsmöjligheter
 • Du vill inte se oprofessionell ut på LinkedIn inför ditt nätverk eller dina potentiella kunder...

Om du vill skapa en bättre karriär, utveckla ditt nätverk och få flera affärsmöjligheter med LinkedIn då kommer detta vara den viktigaste sidan du läser under hela detta året..

Hej mitt namn är Christoffer och jag ska här leda dig igenom en historia om hur jag lyckats STORT på LinkedIn och hur du kan göra detsamma..

Jag Var En Gång Precis som Dig...

Ja, för lite mer än två år sedan så satt jag precis som dig – jag hade en LinkedIn profil och det fungerade helt ok, jag fick endel bra kontakter. Det var inget speciellt med plattformen jag såg det mer som ett jobbsökarverktyg..

Men efter ett par veckors tid så träffade jag en av mina affärsvänner och han nämnde att han använder LinkedIn för att boka in minst fem nya kundmöten i veckan (han var en digital rådgivare precis som mig) så detta väckte ett intresse inom mig – kan jag utnyttja LinkedIn bättre för att uppnå dessa resultaterna?

Jag gjorde som många och började prova mig fram på egen hand.. Jag försökte använda LinkedIn’s egna förslag och detta funkade inte.. Jag blev väldigt frustrerad, navigationen på LinkedIn är komplicerad och jag förstod inte vad jag skulle göra..

Så jag gick tillbaka till in affärsvän och såg på vad han gjorde – detta gav mig insikt i vart jag skulle börja, och med denna grunden så började jag bygga en bra LinkedIn satsning, utan att ens behöva använda ett premium konto. Jag felade såklart en hel del gånger och har testat det mesta efter två år av detta kom jag fram till väldigt goda metoder som gav goda resultat till mig..

Detta har lett till att jag knäckt koden för hur du faktiskt ska använda och utnyttja LinkedIn… Och har nu två år senare kommit baserat på min erfarenhet och de resultaten jag fått kommit fram till ett recept på hur man lyckas med LinkedIn.

Jag gick ifrån ingen alls till en "STJÄRNA" på väldigt kort tid.

Detta har gett mig väldigt mycket när det gäller både min karriär, nätverk och nya affärsmöjligheter, tack vare mitt recept så har jag byggt ett personligt brand som står ut och som skapar auktoritet. Ifrån att vara ingen alls till att bli en stjärna, och du kan göra detsamma!

Genom denna metodiken så har jag fått chansen att presentera mig inför 100 tals andra professionella, jag har konstant nya affärsmöjligheter tillgängligt med några få knapp tryck på LinkedIn. Detta är inte för att skryta eller visa ”hur bra jag är” utan för att dig att förstå potentialen i LinkedIn och hur det kan hjälpa din professionella karriär om du så vill bli bokad till flera presentations möjligheter, bygga ett större och mer kvalitativt nätverk eller bara få flera kunder så är denna plattform garanterat för dig.

Kom ihåg: Om du använder LinkedIn på riktigt sätt så kan du med SNABBT skapa ett professionellt rykte som leder till att du enkelt kan skapa flera affärsmöjligheter..

För mig så är det en styrka att kunna använda LinkedIn såhär och det är inte många som förstår exakt hur man gör detta, så det gör att man står ut och skapar auktoritet på en helt annan nivå än de man vanligtvis konkurrerar mot (dina konkurrenter kommer inte att gilla detta). 

Baserat på allt jag lärde mig så skapade jag ett system och en metod

Detta gjorde att andra även kunde dra nytta av det jag gjorde och använda det för sig själva, jag delade systemet och metoderna med mina närmaste affärsvänner och dom fick samma resultat..

Andra provade det jag skapat och fick EXTREMT Goda Resultat..

Det var här jag började inse det verkliga potentialet i det jag lärt mig, jag höll kurser för större företag innanför finans, software, konsulent och liknande B2B-företag.

Genom att använda min metodik så fick de jag läde extremt goda resultater - och det passade till alla som hade fokus innanför dessa tre stora områdena: Affärsnätverkande, Utveckling av sin karriär eller om de ville skapa flera Affärsmöjligheter och få nya Kunder.

Vissa ville ha flera kunder och sälja fler tjänster och de såg hur stor konkurrensfördel detta var och jag fick oftast kommentarer som dessa - ”du får ABSOLUT inte lära ut detta till våra konkurrenter”.

Jag märkte att detta funkar för alla som villa utveckla sig professionellt med LinkedIn och genom dessa 100-tals jag hjälpt i stora företag, små företag, startups eller personer som vill skapa nya jobb möjligheter så har jag lärt mig exakt hur du steg för steg ska bygga en lyckad LinkedIn satsning och det bästa är att du behöver inte ens ha ett eget företag för att lyckas!

LinkedIn är en speciell plattform och många missförstår den..

LinkedIn är en annorlunda social medie plattform och många använder den men vet inte hur man ska göra det riktigt, först och främst - detta är en professionell plattform och vi måste se den som det och använda den på det viset, det är tre viktiga element som ligger i grunden för att lyckas med LinkedIn:

Personligt nätverk är nyckeln till en lyckad satsning

Din personliga profil är grunden till allt du kommer göra

Relationsbyggande - Vi MÅSTE satsa på kvalitet före kvantitet

Tre viktiga punkter om LinkedIn:

 • Personligt nätverk.
  Lägg ner en viss tid varje vecka på att utöka ditt nätverk på LinkedIn, detta gör att du kommer nå ut till flera och skapa mer affärsmöjligheter.
 • Din personliga profil.
  Bygg en personlig profil som pratar till dina prospekts, detta kommer göra att du även står ut över dina konkurrenter, investera tid i detta och se till att du gör det strukturerar den på ett riktigt sätt.
 • Relationsbyggande.
  Skicka alltid personliga meddelanden på LinkedIn detta gör att vi skapar långsiktiga och kvalitativa relationer istället för att bli sedda på som spammare..

Efter att jag lärt ut detta så ville jag gör det tillgängligt till flera..

Efter att jag lärt ut om detta och sett hur andra professionella skapat resultat med min metodik så började jag inse att det går att göra detta ännu enklare och så att nästan vem som helst kan implementera det och skapa resultat på väldigt kort tid..

Jag har destillerat ner all denna erfarenhet och lärdomen till ett recept som är enkelt att följa och som genom klara steg går igenom exakt hur du kan gå ifrån ingen alls till att bygga ett kvalitativt nätverk som ger dig tillgång till många affärsmöjligheter!

Nu kan du få tillgång till Exakt samma Metodik och System

Detta har egentligen bara vart tillgängligt för större företag tidigare som har en budget på flera 10 tusentals kronor...

Men jag vill nu ge tillbaka och hjälpa så många som möjligt så jag gör detta tillgängligt till dig som kanske inte sitter på dessa pengarna men ändå vill skapa goda resultat med LinkedIn!

Nu kan du få tillgång till exakt samma metodik och system som hjälpt mig att utveckla LinkedIn till en affärs-maskin, och detta har bara vart tillgängligt för ett fåtal innan!

Här har du min present till dig

Här är den: Bemästra LinkedIn på Under 6 Veckor! 

Få de EXAKTA stegena du behöver för att kunna utnyttja LinkedIn så du kan skapa ett kvalitativt nätverk. Du behöver inte längre gissa över vad du ska göra.. Detta önskar dina konkurrenter att de visste om LinkedIn, det kommer att ge dig ett stort ÖVERTAG ta chansen nu när det fortfarande inte är många som vet om detta du kommer att bli bättre än 99% av alla som använder LinkedIn i NORDEN!

Denna kursen kommer genom 7 Moduler ta dig ifrån ingenting alls till att bli en LinkedIn stjärna så du kan med några få knapp tryck få nya affärsmöjligheter och med endast 5 - 10 minuter om dagen uppehålla detta!

 1. 7 Moduler och 33 Lektioner som tar dig ifrån okunnighet runt LinkedIn till att bemästra plattformen så att du med några få knapptryck kan skapa flera affärsmöjligheter, utveckla din karriär och bygga ett kvalitativt affärs-nätverk!
 2. Få 16 malar, checklistor och arbetsblad som låter dig klippa och klistra alla de bästa knepen, taktikerna och hemligheterna på LinkedIn – varför ska du behöva UPPFINNA hjulet på nytt?
 3. Vi tar dig under 6 veckor igenom Steg för Steg hur du EXAKT ska implementera allt detta så att du slipper att bli överväldigad och kan börja UTNYTTJA LinkedIn på riktigt så att du också kan ta del av denna "Guldruschen"

Vad du kommer att få i kursen:

Modul 1 - Lägg din Grundmur

-> Lär dig EXAKT vad du behöver för att få kontroll på vem du ska nå ut till och hur du ska kommunicera på LinkedIn

-> Hur du med hjälp av en prospekt-profil kan få fokus och strukturera din kommunikation på LinkedIn

-> En stor hemlighet bakom LinkedIn Premium - och om du verkligen behöver det?

 

Modul 2 - Optimera din Personliga Profil

-> Strukturera din profil såhär och du kommer aldrig missa några fler affärsmöjligheter på LinkedIn!

-> Hur du kan utnyttja LinkedIn’s egna sökords algoritm så att du ALLTID hamnar före dina konkurrenter när potentiella kunder söker efter dig och detta funkar även på GOOGLE!

-> Steg-för-steg metoden för att be om rekommendationer så att du slipper att vara ”pushig” eller göra dina kontakter obekväma..

 

Modul 3 - Prospektering på LinkedIn 

-> Prospektera ALDRIG på LinkedIn om du inte vet hur du ska göra, det kan KROSSA ditt rykte – vi lär dig vad du ska göra för att skapa ett bättre rykte och samtidigt prospektera på hög nivå, det är lättare än vad du tror..

-> Ett knep som ger dig tillgång till samma sök funktioner som du får på LinkedIn Premium utan att behöva betala för det (bara detta är värt 3384 – 5445 kr i året)!

-> Hur du snabbt och enkelt kan börja använda LinkedIn’s avancerade sök funktioner för att hitta fram till de personerna som kommer ta ditt nätverk till nästa nivå!

 

Modul 4 - Bygg ditt Nätverk

-> Hur vi med 5 minuter om dagen kan bygga ett högkvalitativt nätverk som ser dig som den bästa leverantören och en intressant samarbetspartner..

-> Skicka aldrig en kontaktförfrågan på LinkedIn innan du vet detta knepet, OBS - DU förlorar affärsmöjligheter om du inte gör detta..

-> En simpel metod för hur du kan förvandla ditt LinkedIn konto till ett fullvärdigt CRM-system så att du enkelt och systematiskt kan utveckla ditt affärsnätverk

 

Modul 5 - Marknadsföring, bli en Tankeledare

-> Hur du med en enkel process kan skapa innehåll som FÄNGSLAR ditt nätverk och det bästa av allt - du behöver inte skriva några artiklar själv!

-> Den enda typen av innehåll du faktiskt ska använda på LinkedIn..

-> Varför LinkedIn’s egna publicerings plattform – LinkedIn Pulse inte är tillgängligt till alla men.. Vi har ett hemligt knep som ger dig tillgång och ditt nätverk kommer älska dig för det!

 

Modul 6 - Proffesionellt Säljande på LinkedIn

-> En 4-stegs process som visar hur du tar ett iskallt prospekt till att BÖNFALLA om ett möte, utan att du behöver spendera allt för mycket tid så du kan fokusera på mer intressant saker än att ringa kalla samtal..

-> Ett enkelt botemedel mot ”SPAM” säljaren på LinkedIn

-> Lär dig hur vi säljer professionellt på LinkedIn, så du slipper att vara OSCHYSST och dina prospekts kommer älska dig för detta!

 

Modul 7 - Din aktivitetsplan

-> Din aktivitet är KRITISK för din framgång på LinkedIn använd denna aktivitetsplanen som är gjord för dig så du slipper tänka på vad du ska göra varje vecka för att skapa bäst resultat, och det tar inte mer än 5 – 10 minuter dagligen!

-> Genom kontinuerlig och RIKTIG aktivitet på LinkedIn så kommer du att ha en "äffars-maskin" som skapar nya affärsmöjligheter åt dig 24/7, tänk dig att du har en säljperson som SLITER dygnet runt åt bara dig, hade det vart intressant?

-> Hemligheten bakom Optimalisering och Analysering som kommer göra att du ALLTID vet vad du ska göra på LinkedIn för att uppnå dina resultat!

-> Och MYCKET mycket mer…

Hur fungerar kursen?

Allt kursmaterial som nämnts ovan kommer du få tillgång till på en egen kursplattform som är digital, och detta är endast tillgängliga för personer som köper kursen.


Varje modul innehåller egna video lektioner och tillhörande nedladdningsbara arbetsblad, checklistor och fuskblad.

Detta för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att implementera allt du behöver för att bemästra LinkedIn!

Allt du behöver kommer vara tillgängligt 24/7 för dig!

Detta är baserat på min egna erfarenhet och det jag lärt ut till 100-tals professionella som lyckats med LinkedIn.

Det kommer ifrån att jag faktiskt har implementerat detta själv och växte ett företag och mitt personliga brand till väldigt bra resultat.

Och det är baserat på hundratals timmar av egen testing, utlärning, implementering och konsultering.

Detta är de exakta stegena du behöver för att lyckas med LinkedIn och utveckla din karriär, få ett mer kvalitativt affärs-nätverk och skapa flera affärsmöjligheter, och det bästa av allt är att detta är ett 100% klart system du bara behöver följa för att lyckas!

Detta säger tidigare kursdeltagare:

John Doe UI/UX Designer

“Jag förstod aldrig det verkliga potentialet i LinkedIn”

”Jag hade en LinkedIn Profil innan jag tog kursen men jag förstod aldrig det verkliga potentialet, LinkedKurs har gett mig konkreta taktiker och praktiska tips som är enkla att implementera för att bättre utnyttja LinkedIn!”

Magnys Myrset
- Sälj Direktör, Svea Finans

“Det har lett till många nya affärsmöjligheter!”

“Jag såg möjligheten med LinkedIn men förstod inte hur jag faktiskt skulle använda plattformen, men med hjälp av LinkedKurs så har jag nu lärt mig hur jag den fungerar och vad man faktiskt ska göra! Detta har lett till många nya kvalitativa kund-möten som har gett mig nya affärer!”

Per Christian Karlsen
- Sälj och Marknadschef, Uni Micro
John Doe UI/UX Designer
John Doe UI/UX Designer

“Nu vet jag vad jag ska göra på LinkedIn för att få resultat!”

“Genom LinkedKurs så har jag skapat många affärsmöjligheter på LinkedIn, jag har nu en klar plan på vad jag behöver göra varje vecka för att kunna skapa bäst resultat!”

Thomas Andreassen
- Säljchef, Purehelp

Nu undrar du säkert vad investeringen är..

Denna kursen kommer genom 7 Moduler ta dig ifrån ingenting alls till att bli en LinkedIn stjärna så du kan med några få knapp tryck få nya affärsmöjligheter och med endast 5 - 10 minuter om dagen uppehålla detta!

ENDAST:

4999kr LANSERINGS ERBJUDANDE: Procent + exakt vad de tjänar 2999kr - Ebjudandet går ut om:

00
Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder

100% Nöjd Kund Garanti

Säker
Betalning

Vänta lite det kommer mer...

BONUS #1 - Privat LinkedKurs Facebook grupp

Få tillgång till våran privata facebook grupp för LinkedKurs medlemmar - i denna gruppen kan du ställa frågor och nätverka med andra kursdeltagare.

Genom att kommunicera med andra medlemmar så kommer du snabbt få feedback och vi kan tillsammans hjälpas åt så att alla kursdeltagare lyckas så snabbt som möjligt.


BONUS #2 - ENDAST för de som skriver upp sig på kursen innan  [DATUM]...

För de som skriver upp sig på kursen innan [DATUM] så har jag en EXTREMT värdefull bonus..

Du kommer få tillgång till en timmes 1-2-1 konsultation med MIG - detta är vanligtvis ENDAST tillgängligt för större företag som kan betala 3000 SEK+ i timmen..

Under denna timmen så kan vi klarlägga exakt vad du behöver göra för att skapa resultat på LinkedIn och du får feedback som är anpassad till din situation - så skynda detta är väldigt eftertraktat så jag kan inte garantera att det kommer vara tillgängligt länge till..


Christoffer Bertilsson
Skapare av LinkedKurs

Lite om mig och hur Du kan lyckas med Detsamma:

Jag är kanske ett guld exempel på hur du kan använda LinkedIn för att bygga flera affärsmöjligheter, jag kom ifrån ingenstans och byggde en tankeledar status vilket har lett till att jag haft presentationer inför företag jag bara kunde drömma om innan. Allt detta tack vare ett enkelt system som vem som helst kan implementera och få liknande resultat med..

Jag ger dig nu denna metodik och systemet på ett silver fat – jag har gjort alla misstagen för dig, så du slipper att gå igenom det själv.. Två års testande och lärande destillerat ner i ett system som du på under 6 veckor kan lära dig och implementera i ditt liv för att kunna utnyttja LinkedIn för att utveckla din karriär, skapa flera affärsmöjligheter och skapa ett mer kvalitativ affärsnätverk. Tänk dig vad det kan göra med ditt liv och din karriär – det är ovärderligt!

Om vi nu ska vara "Realistiska" ...

Tänk på detta om vi ska vara ”realistiska” och säga att du tar denna kurs, implementerar allt på under 6 veckor, vad är resultaten du kan förvänta dig?Du får ett kvalitativt nätverk som är baserat på det du vill uppnå i din karriär, du kommer att hålla dig framför dessa hela tiden.. Om bara en person ser dig och vad du kan erbjuda och blir intresserad så har du tjänat igen det du investerat i denna kurs, eller hur?

Och det är om vi tänker minimalt...

Sen sparar du massor av tid, om vi säger att en standard arbetstimme är värd 200 kr – för att du på egen hand ska lära dig allt du får i denna kurs så kommer det ta dig cirka lika lång tid som det tog för mig, vi tänker positivt här så du lär dig dubbelt så snabbt i jämförelse med mig.

Vi säger att det tar dig ett år, 5 – 10 timmar i veckan vilket blir 250 – 500 timmar under ett helt år. Så tar vi det gånger vad en typisk arbetstimme är värd och det blir: 50 000 – 100 000 kr !!

Detta är vad det skulle kosta dig att lära dig allt på egen hand och det är om vi ser positivt på det..

Du kommer bli en väldigt eftertraktad person med dessa kunskaperna..

Om du vill bli mer värd i ditt företag så är detta en guld chans här med, många företag fokuserar mer och mer på LinkedIn då det är den enda renodlade professionella sociala media plattformen..

Men det är inte många som har systematiserat något runt hur du faktiskt ska använda det, du kan bli en av de mest värdefulla personerna i din organisation med hjälp av denna kurs.

Egentligen så är det ett måste för dig att ta denna kurs då du bara kan vinna på det, och jag kan personligen GARANTERA dig att du kommer få igen 10x värdet, vanligtvis så tar jag 20 000 kr + för att hålla denna kurs internt hos företag.

Standard priset på 4999 kr för denna kursen är ett KAP för dig, med tanke på all tid du sparar och hur värdefullt det du kommer lära dig och implementera - så du har egentligen inget val, denna dealen är för bra för att låta vara.. Så ta steget och hoppa på tåget!Vad du ska göra nu:

 1. Tryck på ”KÖP KURSEN NU” här under – Du kommer då till en Klarna Checkout sida
 2. Fyll ut din information
 3. Välj hur du vill betala (VISA, Mastercard eller faktura)
 4. Tryck på "Köp Nu"
 5. Du kommer direkt efter detta få tillgång till kursen så att du kan börja bemästra LinkedIn!
 6.      Så enkelt är det!

Detta är vad du får när du köper kursen idag:

 • 7 Moduler med 33 Lektioner som tar dig igenom allt du behöver veta om LinkedIn!
 • Praktiska exempel som du snabbt kan implementera
 • Tillgång till våran privata facebook grupp där du kan nätverka med andra kursdeltagare..
 • Du får LIVSTIDS tillgång till kursportalen!
 • En klar plan för hur du ska bemästra LinkedIn för att nå dina affärsmål!
 • 16 Färdiga malar som du kan klippa och klistra in enkelt hos dig..
 • En timmes konsultation med mig OM du är snabb...
 • Och MYCKET mycket mer...

ENDAST:

4999kr LANSERINGS ERBJUDANDE: 2999kr - Ebjudandet går ut om:

00
Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder

100% Nöjd Kund Garanti

Säker
Betalning

SOLKLAR 100% Nöjd Kundgaranti

Jag är så säker på att du kommer bli nöjd och skapa resultat med denna kurs så jag tar all RISK här och ger dig en SOLKLAR 100% Nöjd Kund Garanti – Alltså om du går igenom hela denna kurs på 6 veckor och inte får några resultat ifrån köpet så ger vi dig tillbaka dina pengar som du investerat i dig själv. Du läste riktigt du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd med köpet.

Jag vill göra detta så enkelt för dig och så riskfritt som möjligt så att du med kan utveckla din karriär med hjälp av LinkedIn!

FAQ - Vanliga Frågor

Hur lång tid kommer det ta innan jag får tillgång till kursen?

Är denna kursen gjord för nybörjare?

Passar denna kursen för mer avancerade LinkedIn användare?

Är det nån garanti?

Kan jag dela upp min betalning?

Hur kommer jag i kontakt med dig?


P.S.::

VARNING!

Du har en möjlighet just nu när många fortfarande inte förstår EXAKT hur man ska utnyttja LinkedIn – det är oskördad mark och SKYNDA dig detta kommer inte vara länge – Du har en chans nu TA DEN!

Detta får du i kursen:

-> 7 Moduler med 33 Lektioner som tar dig igenom allt du behöver veta om LinkedIn!

-> Praktiska exempel som du snabbt kan implementera

-> Tillgång till våran privata facebook grupp där du kan nätverka med andra kursdeltagare..

->Du får LIVSTIDS tillgång till kursportalen!

-> En klar plan för hur du ska bemästra LinkedIn för att nå dina affärsmål

-> 16 Färdiga malar som du kan klippa och klistra in enkelt hos dig..

-> En timmes konsultation med mig värde: 3000 SEK - OM du är snabb (endast tillgängligt till de 10 första deltagarna)...

-> Och MYCKET mycket mer...

P.P.S.::

Denna kursen är inte för alla..

Detta är inte för dig om du inte gillar att utveckla dig själv och arbeta fokuserat mot dina affärsmål..

Jag har byggt denna kursen för personer som är seriösa och vill lägga tid på att lära sig nya tekniker som kommer ta deras karriär till nästa nivå - så om du är en person som inte är redo för att ta ditt affärsnätverk till nästa nivå, då är du tyvärr inte en "match" för denna kursen och då rekommenderar jag dig att du gör nått annat.

Jag har nu varnat dig så om du verkligen är redo att utveckla din karriär, skapa flera affärsmöjligheter och bygga ett mer kvalitativt affärs nätverk - Så ses vi inne i kursen! :)

Ja, jag är redo att bemästra LinkedIn för att utveckla min karriär, skapa fler affärsmöjligheter och bygga ett mer kvalitativt affärs nätverk nu!