Om oss - LinkedKurs

Om oss


LinkedKurs grundades i 2015 för att hjälpa företag och professionella att utvecklas, genom ett större nätverk, mer affärer och en bättre karriär. Grundare bakom LinkedKurs är Christoffer Bertilsson, som idag anses vara Skandinaviens ledande LinkedIn-expert. Med sig i teamet har han inspirerande och flitiga kollegor med olika bakgrunder.

För att du skall kunna dra nytta av plattformens fulla värde, erbjuder vi bland annat dessa tjänster:


  • Digitala kurser
  • Föreläsningar
  • Workshops 
  • Konsult coaching
Möt Teamet

Christoffer Bertilsson – VD och grundare


​Christoffer Bertilsson är grundare bakom LinkedKurs och han har lång erfarenhet med att hjälpa professionella att utnyttja digitala plattformar bättre och bli mer relevanta för denna nya digitala tidsåldern.

Fler och fler har börjat förstå vikten av en bra genomtänkt närvaro och strategi på sociala medier, och en av de bästa plattformarna för professionella är just LinkedIn. Här har Christoffer hjälpt över tusentals professionella med att bemästra LinkedIn för att utveckla sin karriär, få ett större affärsnätverk och skapa bättre affärsmöjligheter. Christoffer drivs av att att hjälpa så många som möjligt att lyckas och har idag en ledande roll i Skandinavien som LinkedIn-expert, och är även känd som Mr. LinkedIn.


​ Robert Lindberg – Sveriges representant för LinkedKurs

Robert Lindberg är Sveriges representant för LinkedKurs och har många års erfarenhet inom marknadsföring. Han har byggt upp ett eget varumärke inom personligt skydd, (PPE) och även skapat ett flertal lyckade kampanjer och aktiviteter i de nordiska länderna.

Robert har läst Content Marketing Management på IHM och är även digitalt ansvarig på Hulta Golfklubb med fokus på WordPress, Adwords och sociala medier. Han drivs av att hjälpa människor att nå framgång på LinkedIn, genom sitt stora engagemang och fantasi.


Jala Sanar – Marknadskoordinator 

Jalas intresse för digital marknadsföring började växa fram under hennes Bachelor-studier i Marknadsföring. Hon är särskilt intresserad av digitaliseringens potential och effekter för både konsumenter och näringsdrivande.

Det bästa med jobbet som marknadskoordinator är att man får möjlighet att hjälpa andra nå deras affärsmål. Hon brinner för digital marknadsföring och affärsutveckling. Jala ser fram emot att växa och lära sig ännu mer inom detta området, så att hon i sin tur kan hjälpa ännu fler med deras utveckling.

Camilla – Coach och föreläsare

Camilla kommer ursprungligen från IT-branschen, där hon under lång tid jobbat med stora företag. Under 2017 fick hon möjligheten att sadla om och valde då att arbeta heltid med det hon brinner för; att hjälpa andra att växa via sociala medier.

Genom att på kort tid bygga upp ett stort nätverk på Linkedin har Camilla nu skapat sig en stark profil och ett utgångsläge, där företag engagerar henne på löpande basis. Att ha någon som sköter sociala medier ingår sällan i ett företags strategi trots att det redan nu är mer eller mindre nödvändigt. Därför är Camilla utvald att representera Linkedkurs i Sverige, där hon kommer att jobba som coach och föreläsare.

Filip Reineby – Coach och föreläsare

Filip har på kort tid gjort sig ett namn som föreläsare och inspiratör genom sociala medier.

På LinkedIn är han känd genom sitt varumärke ”Den stammande retorikern”, där han genom kombinationen av sitt talhandikapp och en treårig-utbildning inom retorik inspirerat tusentals att optimera pitch och presentationstekniker.

Som tidigare säljare, kommunikatör och idag föreläsare tillför Filip flera fördelar i arbetet med att hjälpa professionella att skapa marknadsföring på sociala medier som ger resultat. Med sitt stora nätverk, drivna engagemang och sin vision att hjälpa fler att se möjligheterna i - och lyckas genom LinkedIn är Filip utvald att som föreläsare och coach representera LinkedKurs i Sverige.

Kristoffer Sneddon – Coach och föreläsareCecilie Steenland– Coach och föreläsare

Kristoffer er ansvarlig for salg i LinkedKurs. Han har representert Høyskolen Kristiania i finalen av European Sales Competition 2017, og jobber som coach for studenter som deltar i årets konkurranse.

Dette har gitt et teoretisk og praktisk perspektiv på B2B salg som hjelper våre kunder å selge mer. Kristoffer motiveres av å skape målbare resultater for kunder gjennom LinkedIn, og er LinkedKurs sin representant i Bergen.
Cecilie har en allsidig erfaring fra yrkeslivet og har jobbet i over 16 år som leder og prosjektleder innenfor finanssektoren i privat næringsliv og har en Mastergrad i Applied Coaching.

I tillegg er hun sertifisert ACC (Associate Certified Coach) hos ICF (International Coach Federation).

Hennes evne til å analysere strategiske problemer raskt, logisk støttet av hennes positive holdning og dype interesse for mennesker, gjør det mulig for henne å inspirere til praktiske løsninger for å forandre personlig og forretningsprestasjon.

Cecilie er også sertifisert forleser for LinkedIn, og samarbeider med LinkedKurs.