LinkedIn Webinarie – Hitta ditt drömjobba - LinkedKurs

[GRATIS ONLINE KURS]

Vill du hitta drömjobbet?

Lär dig hur du kan komma åt nya karriär möjligheter genom strategiskt användande av LinkedIn  


Helt ny webinarie kurs - för dig som vill ta del av plattformens fulla potential. 

Det är ingen hemlighet direkt att LinkedIn är den bästa plattformen för dig som är ute efter nya karriärmöjligheter.

Idag, hittar många arbetsgivare och rekryterare 100% av sina kandidater genom LinkedIn. Möjligheterna på LinkedIn är oändliga. 

Problemet är bara att majoriteten av användarna, tyvärr inte vet hur de ska använda plattformen strategiskt. Många har också fel information under sina LinkedIn profiler och därmed går man miste om en hel del möjligheter. 

Baserat på detta har jag utvecklat en helt ny webinarie kurs som bl.a. visar dig vad du behöver ha på plats för att komma åt fler karriärmöjligheter. 

Jala Sanar Marknadskoordinator - LinkedKurs

September

25

Det händer på Onsdag
25 September klockan: 19:00

Tid kvar:

07
Dagar
06
Timmar
03
Minuter
22
Sekunder


Om du ännu inte har upptäckt kraften bakom världens största professionella plattform med över 600 miljoner användare, är det nu dags!


Under kursen kommer du få konkreta steg på plats så att du också kan ta del av 
plattformens möjligheter.

Det slog mig väldigt hårt, att ha skickat över 150 ansökningar men aldrig blivit inkallad till ett enda intervju.


Som tur var kom jag i kontakt med Jala. Efter hennes vägledning började jag strategiskt bygga nätverk och det ledde så småningom till en intervju som ledde till min nuvarande roll.


Idag blir jag t.o.m. erbjuden nya karriärmöjligheter utan att ens söka! 


Jag förväntar mig att alla jobbsökare använder LinkedIn och bygger professionellt nätverk. 

Abdimaalik Abdirahmaan

Front-end utvecklare

Vad du kommer lära dig under online kursen:

  1. Lär dig hur du med strategisk användning av LinkedIn kan jobba på ett smartare sätt som kommer leda till att du når ut till fler professionella karriärmöjligheter 
  2. Vi kommer steg för steg, gå igenom hur du strukturerar din personliga profil så  att du kan sticka ut på ett proffsigt och skapa ett bättre intryck för framtida arbetsgivare  och rekryterare
  3. Hemligheten bakom professionellt nätverkande och hur du kan använda dig av ditt nätverk för att komma åt fler karriärmöjligheter
  4. Hur du med hjälp av delning av innehåll kan skapa en position som en expert innanför ditt område och hur detta kan hjälpa dig komma åt fler karriärmöjligheter 

* Viktig Information: på grund av begränsat antal med platser på detta webinarie

är det rekommenderat att du reserverar din plats nu och loggar in tidigt på webinariet så att du säkert får ta del av det.

Möt dina instruktörer...


Huvudpresentatör
- Jala Sanar är Marknadskoordinator på LinkedKurs med en Bachelor grad i Marknadsföringsledelse från Handelshøyskolen BI.

I samarbete med Christoffer Bertilsson, har hon hjälpt 100-tals professionella att bemästra LinkedIn och ta del av plattformens fulla potential.

Special område på LinkedIn är att hjälpa jobbsökande med arbetssöknings processen genom strategiskt användande av LinkedIn. Hjälper till med presentationen - Christoffer Bertilsson är VD på LinkedKurs och har lång erfarenhet med att hjälpa professionella utnyttja digitala plattformar bättre och bli mer relevanta för denna nya "digitala tidsålder".

Den bästa plattformen för professionella idag är LinkedIn, här har han hjälpt 1000-tals professionella att bemästra LinkedIn för att utveckla sin karriär, få ett större business-nätverk och skapa flera affärsmöjligheter.