Reservera din plats! - LinkedKurs

4 Snabba och Enkla steg för att Skapa Resultat med LinkedIn - Även om du Knappt vart Aktiv där Innan!

*GRATIS LIVE*

  WEBINARIE

Med Christoffer Bertilsson

VD LinkedKurs

"Reservera Din Plats Nu, på denna webinarie-kursen som kommer ändra sättet du jobbar med LinkedIn för alltid..."

December

14

Det händer nästa Onsdag 
14 December klockan...

klockan 19:00 

Tid kvar:

08
Dagar
03
Timmar
59
Minuter
56
Sekunder

Vad Du Kommer Lära Dig på Webinariet:

  1. Lär dig EXAKT vad du behöver för att få kontroll vem du ska nå ut till och hur du ska kommunicera på LinkedIn..
  2. Vi kommer gå igenom steg för steg vad du behöver ha på din personliga profil så att du kan attrahera de riktiga affärsmöjligheterna på LinkedIn!
  3. Hemligheten bakom LinkedIn’s avancerade sökfunktioner och hur vi faktiskt ska använda detta för att hitta fram till de personerna som kommer ta ditt digitala nätverk till nästa nivå..
  4. Varför nästan alla gör fel när de skapar kontakt med kvalitativa personer på LinkedIn och vad du måste göra för att knyta till dig de riktiga personerna så att du öppnar upp relationer professionellt på LinkedIn och skapar ”win - win” situationer.

* Viktig Information: på grund av begränsat antal med platser på detta webinariet

så är det rekommenderat att du Reserverar din plats nu och loggar in tidigt på webinariet så att du säkert får ta del av det.

Möt din instruktör...Christoffer Bertilsson är grundare och VD bakom LinkedKurs och han har lång erfarenhet med att hjälpa professionella att utnyttja digitala plattformar bättre och bli mer relevanta för denna nya "digitala tidsåldern", och en av de bästa plattformarna för professionella är LinkedIn idag, här har han hjälpt 100-tals professionella med att bemästra LinkedIn för att utveckla sin karriär, få ett större business-nätverk och skapa flera affärsmöjligheter.