LinkedIn Webinarie - LinkedKurs

[GRATIS ONLINE KURS]

Missar du årets möjlighet?

Lär dig hur du strategiskt kan utnyttja LinkedIn för nya professionella möjligheter! 
Helt nya tips och tricks så att du kan ta del av plattformens fulla potential. 

*GRATIS LIVE*

  WEBINARIE

Med Christoffer Bertilsson

VD LinkedKurs

Lär dig EXAKT hur du effektivt kan använda världens största affärsnätverk för att nå dina professionella mål!

Juni

18

Det händer på Tisdag
18 Juni klockan: 19:00

Tid kvar:

06
Dagar
08
Timmar
36
Minuter
46
Sekunder


Om du ännu inte har upptäckt kraften bakom världens största professionella nätverk med mer än 540 miljoner användare - LinkedIn så är det nu dags!


Under denna kurs kommer du få konkreta steg på plats så att du också kan utnyttja denna möjlighet.

Jag visste att LinkedIn existerade men såg aldrig möjligheten och hur jag kunde använda detta för att utveckla mig själv och min professionella karriär. Tack vare det jag lärt mig med Christoffer så är jag nu självsäker på hur jag kan använda LinkedIn och det häftiga är att jag nu kan bygga ett nätverk som hjälper mig med mina professionella mål!

Robert Lindberg 
Account Manager - Esylux

Vad du kommer lära dig under online kursen:

  1. Lär dig hur du med strategisk användning av LinkedIn kan jobba på ett smartare sätt som kommer leda till att du når ut till många fler professionella möjligheter och enklare kommer till mål, samtidigt som du sparar massa tid.
  2. Vi kommer steg för steg, att gå igenom hur du strukturerar din personliga profil så  att du kan sticka ut i din bransch på ett proffsigt sätt som attraherar nya affärsmöjligheter till dig.
  3. Hemligheten bakom riktig delning på LinkedIn och hur du kan använda detta för att engagera ditt nätverk som sedan leder till att du enkelt kan bli en auktoritet innanför din bransch.
  4. Hur professionellt nätverkande har ändrats på LinkedIn och varför 90-95% missförstår detta och hur du kan dra nytta av denna trend.

* Viktig Information: på grund av begränsat antal med platser på detta webinariet

så är det rekommenderat att du reserverar din plats nu och loggar in tidigt på webinariet så att du säkert får ta del av det.

Möt dina instruktörer...Christoffer Bertilsson är VD i LinkedKurs och han har lång erfarenhet med att hjälpa professionella att utnyttja digitala plattformar bättre och bli mer relevanta för denna nya "digitala tidsåldern".

Den bästa plattformen för professionella idag är LinkedIn, här har han hjälpt 1000-tals professionella med att bemästra LinkedIn för att utveckla sin karriär, få ett större business-nätverk och skapa flera affärsmöjligheter.Jala Sanar är Marknadskoordinator på LinkedKurs med en Bachelor grad i Marknadsföringsledelse från Handelshøyskolen BI.

Sedan Jala började jobba för LinkedKurs har hon verkligen fått upp ögonen för värdet som finns på LinkedIn, och ser alltid fram emot att dela med sig av sina erfarenheter så att andra kan ta del av plattformens fulla potential.

Hon är även LinkedIn coach i samarbete med Christoffer Bertilsson, och har hjälpt 100-tals professionella att bemästra LinkedIn.