Öppen föreläsning – Fredagsfika – Hur du skapar flera affärsmöjligheter med LinkedIn - LinkedKurs

Fredagsfika i Malmö!

Utnyttjar
du LinkedIn’s fulla potential?

Lär dig hur du faktiskt ska använda LinkedIn strategiskt så du kan attrahera professionella möjligheter, kvalitets leads och nya kunder!

*ÖPPEN*

  FÖRELÄSNING

Med Hyllie Sportcenter och LinkedKurs

Lär dig EXAKT hur du effektivt kan använda LinkedIn för att nå dina professionella mål...

September

14

Det händer på Fredag
14 September klockan...

klockan 14:00 

Tid kvar:

10
Dagar
19
Timmar
31
Minuter
06
Sekunder


Information om föreläsningen

Tid: 14:00 - 15:30
Plats: Hyllie Sportcenter, Bollspelsvägen 3, Malmö

Vad du kommer lära dig under föreläsningen:

  1. Lär dig hur du med strategisk användning av LinkedIn kan jobba på ett smartare sätt som kommer leda till att du når ut till många fler professionella möjligheter och enklare kommer till mål samtidigt som du sparar massa tid!
  2. Vi kommer gå igenom steg för steg hur du strukturerar en personliga profil så du kan sticka ut i din bransch på ett proffsigt sätt som attraherar nya affärsmöjligheter till dig.
  3. Hemligheten bakom riktig delning på LinkedIn och hur du kan använda detta för att engagera ditt nätverk som sedan leder till att du enkelt kan bli en auktoritet innanför din bransch!
  4. Hur professionellt nätverkande har ändrats på LinkedIn och varför 90-95% missförstår detta och hur du kan dra nytta av denna trenden...

* Viktig Information: på grund av begränsat antal med platser på denna föreläsningen

så är det rekommenderat att du reserverar din plats nu och så att du säkert får ta del av det.

Möt dina föreläsare...Christoffer Bertilsson är grundare och VD bakom LinkedKurs och han har lång erfarenhet med att hjälpa professionella att utnyttja digitala plattformar bättre och bli mer relevanta för denna nya "digitala tidsåldern", och den bästa plattformen för professionella idag är LinkedIn, här har han hjälpt 1000-tals professionella med att bemästra LinkedIn för att utveckla sin karriär, få ett större business-nätverk och skapa flera affärsmöjligheter.Robert Lindberg, är Personlig LinkedIn coach i Väst Sverige för LinkedKurs i samarbete med Christoffer Bertilsson. Som digital marknadsstrateg och ledare, har han byggt upp en stor erfarenhet på sociala medier.

Leder flera arbetsgrupper och hjälper företag/organisationer att lyckas bemästra LinkedIn!