ERBJUDANDE – Mestre LinkedIn på Under 6 uker! - LinkedKurs

Super Erbjudande:

Bemästra LinkedIn på Under 6 Veckor! 

Få de EXAKTA stegen du behöver för att kunna utnyttja LinkedIn så du kan skapa ett kvalitativt nätverk. Du behöver inte längre gissa över vad du ska göra.. Detta önskar många att de visste om LinkedIn, det kommer att ge dig ett stort ÖVERTAG ta chansen nu när du fortfarande har möjlighet och det inte är många som vet om detta som du kommer att lära dig...

Denna kursen kommer genom 7 Moduler ta dig ifrån ingenting alls till att bli en LinkedIn stjärna så att du med några få knapp tryck kan få nya affärsmöjligheter och med endast 5 - 10 minuter om dagen uppehålla detta!

 1. 7 Moduler och 35 Lektioner som tar dig ifrån okunnighet runt LinkedIn till att bemästra plattformen så att du med några få knapptryck kan skapa flera affärsmöjligheter, utveckla din karriär och bygga ett kvalitativt affärs-nätverk!
 2. Få 16 mallar, checklistor och arbetsblad som låter dig klippa och klistra alla de bästa knepen, taktikerna och hemligheterna på LinkedIn – varför ska du behöva UPPFINNA hjulet på nytt?
 3. Vi tar dig under 6 veckor igenom Steg för Steg hur du EXAKT ska implementera allt detta så att du slipper att bli överväldigad och kan börja UTNYTTJA LinkedIn på riktigt så att du också kan ta del av denna "Guldruschen"

Vad du kommer att få i kursen:

Modul 1 - Lägg din Grundmur

-> Lär dig EXAKT vad du behöver för att få kontroll på vem du ska nå ut till och hur du ska kommunicera på LinkedIn

-> Hur du med hjälp av en prospekt-avatar kan få fokus och strukturera din kommunikation för att attrahera rätt personer på LinkedIn

-> En stor hemlighet bakom LinkedIn Premium - och om du verkligen behöver det?

 

Modul 2 - Optimera din Personliga Profil

-> Strukturera din profil såhär och du kommer aldrig missa några fler affärsmöjligheter på LinkedIn!

-> Hur du kan utnyttja LinkedIn’s egna sökords algoritm så att du ALLTID hamnar före dina konkurrenter när potentiella kunder söker efter dig och detta funkar även på GOOGLE!

-> Steg-för-steg metoden för att be om vettiga rekommendationer så att du slipper att vara ”pushig” eller göra dina kontakter obekväma..

 

Modul 3 - Prospektering på LinkedIn 

-> Prospektera ALDRIG på LinkedIn om du inte vet vad du ska göra, det kan KROSSA ditt rykte – vi lär dig vad du ska göra för att skapa ett bättre rykte och samtidigt prospektera på hög nivå och det är lättare än vad du tror..

-> Ett knep som ger dig tillgång till samma sök funktioner som du får på LinkedIn Premium utan att behöva betala för det (bara detta är värt 3384 – 5445 kr i året)!

-> Hur du snabbt och enkelt kan börja använda LinkedIn’s avancerade sök funktioner för att hitta fram till de personerna som kommer ta ditt nätverk och din karriär till nästa nivå!

 

Modul 4 - Bygg ditt Nätverk

-> Hur vi med 5 minuter om dagen kan bygga ett högkvalitativt nätverk som ser dig som den bästa leverantören och en intressant samarbetspartner..

-> Skicka aldrig en kontaktförfrågan på LinkedIn innan du vet detta knepet, DU förlorar faktiskt affärsmöjligheter om du inte gör detta..

-> En simpel metod för hur du kan förvandla ditt LinkedIn konto till ett fullvärdigt CRM-system så att du enkelt och systematiskt kan utveckla ditt affärsnätverk

 

Modul 5 - Marknadsföring, bli en Tankeledare

-> Hur du med en enkel process kan skapa innehåll som FÄNGSLAR ditt nätverk och det bästa av allt - du behöver inte skriva några artiklar själv!

-> Den enda typen av innehåll du faktiskt ska använda på LinkedIn..

-> Varför LinkedIn’s egna publicerings plattform – LinkedIn Publisher inte är tillgängligt till alla men.. Vi har ett hemligt knep som ger dig tillgång och ditt nätverk kommer älska dig för det!

 

Modul 6 - Proffesionellt Säljande på LinkedIn

-> En 4-stegs process som visar hur du tar ett iskallt prospekt till att BÖNFALLA om ett möte, utan att du behöver spendera allt för mycket tid så du kan fokusera på mer intressant saker än att jaga nya kunder...

-> Ett enkelt botemedel mot ”SPAM” säljaren på LinkedIn

-> Lär dig hur vi säljer professionellt på LinkedIn, så du slipper att vara OSCHYSST och ditt nätverk kommer älska dig för detta!

 

Modul 7 - Din aktivitetsplan

-> Din aktivitet är KRITISK för din framgång på LinkedIn använd denna aktivitetsplanen som är gjord för dig så du slipper tänka på vad du ska göra varje vecka för att skapa bäst resultat, och det tar inte mer än 5 – 10 minuter dagligen!

-> Genom kontinuerlig och RIKTIG aktivitet på LinkedIn så kommer du att ha en "äffars-maskin" som skapar nya affärsmöjligheter åt dig 24/7, tänk dig att du har en säljperson som SLITER dygnet runt åt bara dig, hade det vart intressant?

-> Hemligheten bakom Optimalisering och Analysering som kommer leda till att du ALLTID vet vad du ska göra på LinkedIn för att uppnå dina resultat!

-> Och MYCKET mycket mer…

Hur fungerar kursen?

Allt kursmaterial som nämnts ovan kommer du få tillgång till på en egen kursplattform som är digital, och detta är endast tillgängliga för personer som köper kursen.


Varje modul innehåller egna video lektioner och tillhörande nedladdningsbara arbetsblad, checklistor och fuskblad.

Du kommer kunna ta kursen helt i din egen takt, inga tider att passa, inga måsten du tar den när du vill helt på dina egna villkor...

Detta för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att implementera allt du behöver för att bemästra LinkedIn!

Allt du behöver kommer vara tillgängligt 24/7 för dig!

Detta är baserat på min egna erfarenhet och det jag lärt ut till 100-tals professionella som lyckats med LinkedIn.

Och det är även baserat på hundratals timmar av egen testing, utlärning, implementering och konsultering.

Detta är de exakta stegena du behöver för att lyckas med LinkedIn och utveckla din karriär, få ett mer kvalitativt affärs-nätverk och skapa flera affärsmöjligheter, och det bästa av allt är att detta är ett 100% klart system du bara behöver följa för att lyckas!

Detta säger kursdeltagarna:

John Doe UI/UX Designer

Innan jag tog kursen visste jag väldigt lite om LinkedIn och hur jag skulle utnyttja det, efter att ha tagit kursen som var enkel och pedagogiskt upplagd så har jag gjort ett utskick till mitt nätverk och fick 38 svar!

Detta gör att jag inte längre behöver oroa mig över vart mitt nästa konsult jobb kommer ifrån då jag nu enkelt kan skapa nya möjligheter med hjälp av LinkedIn.

Bo Regnér - Senior Konsult inom Interim Management

 

Jeg har vært på LinkedIn kurs hos Christoffer, og dette lærte jeg utrolig mye av. Jeg bruker LinkedIn hele tiden i min jobb for å nå ut til nye potensielle kunder, og pga kurset til Christoffer så har jeg lært meg å bruke LinkedIn riktig. Jeg har i mitt firma omsatt for over 700 000,- i år kun fra LinkedIn. Jeg skal absolutt dra på flere kurs med Christoffer, for det er sikkert fortsatt mye jeg kan lære av han, og jeg anbefaler andre på det sterkeste til å bli med på et slikt kurs med han.

Claes Reitan - Sales manager på Animer.no
John Doe UI/UX Designer

 

John Doe UI/UX Designer

Tack för en fantastiskt bra LinkeIn-kurs. Har redan fått en kontakt med ett företag i Göteborg, genomfört säljmöte idag och väntar på deras besked på hur mycket hjälp dom behöver.

Göran Persson - VD på Förändringskonsult AB

Nu undrar du säkert vad investeringen är..

Denna kursen kommer genom 7 Moduler ta dig ifrån ingenting alls till att bli en LinkedIn stjärna så du med några få knapp tryck kan få nya affärsmöjligheter och med endast 5 - 10 minuter om dagen uppehålla detta!

ENDAST:

7999kr SUPER-ERBJUDANDE: RABATT du tjänar 3000kr!  4999kr - Ebjudandet går ut om:

06
Dagar
13
Timmar
09
Minuter
07
Sekunder

100% Nöjd Kund Garanti

Säker
Betalning

Vänta lite det kommer mer...

BONUS #1 - LinkedIn Mästare Certifiering!

Bli en av de första i Sverige med denna kompetensen och ett LinkedIn Mästare certifikat...

Detta kommer göra dig mer värdefull vart din situation nu än är, och i framtiden så blir detta ännu viktigare att kunna… Om det så är kollegor, potentiella kunder, arbetsgivare eller vem det nu än är så är detta nått du kan visa upp som kommer göra dig mer attraktiv än de som inte har detta certifikatet!

Du kommer bli en LinkedIn EXPERT!

Värde: 1999 kr


BONUS #2 - Avancerad kurs om LinkedIn Grupper

Steg-för-steg hur du faktiskt bygger en framgångsrik LinkedIn grupp med aktiva medlemmar och som kommer se dig som en auktoritet och tankeledare

Enkla tekniker som kommer få igång din grupp snabbt och som gör att den kommer växa organiskt utan att du behöver lägga ner alltför mycket tid…

Du får se EXAKT hur vi byggde upp en grupp till 1400+ medlemmar på endast ett par månader och detta har lett till massor av nya kontakter, affärsmöjligheter och strategiska partnerskap

Värde: 2499kr


BONUS #3 - ENDAST för de som skriver upp sig på kursen innan  erbjudandet går ut...

För de som skriver upp sig på kursen innan erbjudandet går ut så har jag en EXTREMT värdefull bonus..

Du kommer få tillgång till en timmes 1-2-1 konsultation med MIG över skype eller liknande - detta är vanligtvis ENDAST tillgängligt för större företag som kan betala 3000 SEK+ i timmen..

Under denna timmen så kan vi klarlägga exakt vad du behöver göra för att skapa resultat på LinkedIn och du får feedback som är anpassad till din situation - så skynda detta är väldigt eftertraktat så jag kan inte garantera att det kommer vara tillgängligt länge till..


Vad du ska göra nu:

 1. Tryck på ”KÖP KURSEN NU” här under – Du kommer då till en checkout sida
 2. Fyll ut din information
 3. Tryck på "Slutför köp"
 4. Välj hur du vill betala med DIBS (VISA eller Mastercard)
 5. Tryck på "Bekräfta betalning"
 6. Du kommer direkt efter detta få ett email om hur du får tillgång till kursen så att du kan börja bemästra LinkedIn!
 7.      Så enkelt är det!

Detta är vad du får när du köper kursen idag:

 • 7 Moduler med 35 Lektioner som tar dig igenom allt du behöver veta om LinkedIn!
 • Praktiska exempel som du snabbt kan implementera
 • Du får ÄVEN tillgång till kursportalen efter att 6 veckor är över!
 • En klar plan för hur du ska bemästra LinkedIn för att nå dina affärsmål!
 • 16 Färdiga mallar som du kan klippa och klistra in enkelt hos dig..
 • *BONUS 1 - LinkedIn Mästare Certifiering (värde 1999kr) 
 • *BONUS 2 - Avancerad kurs om LinkedIn grupper (värde 2499kr)
 • * BONUS 3 - En timmes konsultation med mig (värde 3000kr+)
 • Och MYCKET mycket mer...

Värde totalt: 15 497kr

15497kr
 SUPER-ERBJUDANDE DU FÅR ALLT DETTA FÖR ENDAST : 4999kr - Ebjudandet går ut om:

06
Dagar
13
Timmar
08
Minuter
45
Sekunder

100% Nöjd Kund Garanti

Säker
Betalning

SOLKLAR 100% Nöjd Kundgaranti

Jag är så säker på att du kommer bli nöjd och skapa resultat med denna kurs så jag tar all RISK här och ger dig en SOLKLAR 100% Nöjd Kund Garanti – Alltså om du går igenom hela denna kurs på 6 veckor och inte får några resultat ifrån köpet så ger vi dig tillbaka dina pengar som du investerat i dig själv. Du läste riktigt du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd med köpet.

Jag vill göra detta så enkelt för dig och så riskfritt som möjligt så att du med kan utveckla din karriär med hjälp av LinkedIn och denna kursen!

Ja, jag är redo att bemästra LinkedIn för att utveckla min karriär, skapa fler affärsmöjligheter och bygga ett mer kvalitativt affärs nätverk nu!